Vloeren

Welkom bij Woonstudio Brandehof, de ultieme bestemming voor hoogwaardige vloeroplossingen. Met een breed scala aan opties, van PVC vloeren tot laminaat, vinyl, tapijten, en meer, bieden wij alles wat u nodig heeft om uw interieur te transformeren. Een vloer is een essentieel onderdeel van elk interieur en heeft een grote invloed op de algehele uitstraling en functionaliteit van een ruimte. Er zijn verschillende soorten vloeren beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen.

PVC vloeren

Ontdek onze duurzame en stijlvolle PVC vloeren, bekend om hun realistische texturen die hout en steen nabootsen. PVC vloeren zijn een populaire keuze dankzij hun waterbestendigheid, eenvoudig onderhoud en lange levensduur, ideaal voor zowel huishoudelijke als commerciële ruimtes.

Laminaat vloeren

Onze laminaat vloeren combineren de look van natuurlijke materialen met de praktische voordelen van moderne technologie. Laminaat is slijtvast, gemakkelijk te installeren en biedt een kostenefficiënte oplossing voor wie op zoek is naar zowel kwaliteit als stijl.

Tapijten

Verrijk uw interieur met onze exclusieve selectie tapijten. Deze bieden niet alleen een toevoeging van comfort en warmte aan uw ruimte, maar ook een kans om met kleuren, texturen en patronen een persoonlijke touch te geven.

Vloeren laten egaliseren

Voor een optimale installatie van uw nieuwe vloer bieden wij het egaliseren van vloeren aan. Een perfect egale ondergrond zorgt voor een betere levensduur van uw vloer en een vlekkeloze afwerking.

Onze merken

IPC vloeren
Hebeta
Gerflor
Forbo flooring systems
TDF
Tarkett