Over ons

Woninginrichting begint met deskundig advies. De keuze voor vloer en raamdecoratie is bepalend voor de gewenste sfeer en stijl. Met een overvloed aan producten en trends is het belangrijk om een professional in te schakelen. Wij van Woonstudio Brandehof bieden passend advies en een kostenplaatje. Ons team van vakbekwame stoffeerders en monteurs levert kwaliteit tegen scherpe prijzen. Service is bij ons vanzelfsprekend.

Wij bieden een breed scala aan vloeren, zoals tapijt, marmoleum, linoleum, PVC tegels, vinyl, PVC planken & laminaat. Voor raamdecoratie hebben we onder andere gordijnen, vitrages, jaloezieën, paneelgordijnen, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen en lamellen.

Over Thom Brandehof

Geboren boven een interieur zaak.

Mijn ouders hadden vroeger de zaak Brandehof interieurs en ik kwam vanaf jongs af aan al in contact met het beroep. Na mijn studie afgerond te hebben ben ik aan het werk gegaan bij een projectstofferings bedrijf in Almelo. Na een aantal jaren hier met plezier gewerkt te hebben werd het tijd om mijn passie verder voort te zetten.

Dat is Woonstudio Brandehof geworden, door zelf veel op de werkvloer te hebben gestaan & het bezoeken van vak-beursen en design-beursen blijven we helemaal bij met de nieuwste trends en verwerkingsmethoden.

Over Thom Brandehof

Meer zien over onze vloeren?

Maak een afspraak om ons brede assortiment vloeren te bekijken!

Onze merken

IPC vloeren
Hebeta
Gerflor
Forbo flooring systems
TDF
Tarkett
 • Tapijten
 • Egaliseren

  Egaliseren

  Het egaliseren van een vloer is een klus waarmee je de basis legt voor een mooie vloer, dit moet dus 100% goed gebeuren. Onze specialisten egaliseren dagelijks en gaan altijd voor het optimale resultaat!

  Meer informatie
 • Dichtzetten vloerverwarming

  Dichtzetten vloerverwarming

  Meer informatie
 • Gordijnen

  Gordijnen

  Gordijnen zijn een veelgebruikte vorm van raamdecoratie die privacy en stijl bieden aan jouw interieur.

  Meer informatie
 • Vloerkleden